Gjorde en bild

Nyligen gjorde jag en bild i Photoshop som jag blev grymt nöjd med. Temat är inte svårt att se och jag är glad att jag lyckades hålla den under 20 kb på första försöket (annars hade jag inte kunnat ha den som avatar, som är det egentliga syftet. Vad tycker ni om den? Vad hade jag kunnat göra bättre?


Varför skriver jag nu detta?

Det är i alla fall inte för er skull denna gången utan helt och hållet för min egen. Har nämligen ingenting att göra såhär på kvällen så jag skriver av mig med lite onödigt skit som jag kommer på.


Jag lyssnar på samma låtar som innan, nämligen samma svenska hits. Jag lade in fyra låtar i en liten lista som kommer i ordning. Utan att ha tänkt på det förrän nu består allting av Patrick Isacksson och alla texterna är sorgliga. Eller tycker ni Under ytan, Du får göra som du vill, Aldrig mer eller Hos mig är du underbar är glada låtar? När jag kom på det fick jag deja vú från innan idag då någon sa att Linkin Park är ett emo-band eftersom deras låtar har sorgliga texter. Och det är faktiskt sant, vilket fick mig att tänka till ännu mera (suck). Så nu, efter en stunds fundering har jag kommit på att min musikstil är... depp. Verkligen inte Jonny Depp, utan bara vanligt depp. Annars är jag en väldigt glad person och så, men i min musikstil och även det jag skriver är det mesta deprimerat. Är min blogg deprimerad?

Jag vore väldigt glad över ett svar på den frågan eftersom jag nu blev väldigt fundersam. Jag skriver ju inte alltid en massa glada saker som hänt men däremot skriver jag ofta om att jag exempelvis är trött. Så om du, eller ni, svarar, bvore jag väldigt tacksam.

Så jag frågar igen, så ni inte glömmer bort frågan. Är min blogg deprimerande?


Svenska hits

Jag har verkligen ingenting och göra nu och har ingen lust att packa till träningen som jag ska till om 40 minuter. Så jag sitter istället vid Youtube och lyssnar på svenska gamla hits såsom Under ytan, Hos mig är du underbar och Jag kommer inte hem ikväll. Så mycket som min musikstil ändras senaste halvåret ungefär är det väldigt olikt mig, men just nu är det det enda jag vill höra. Inget annat vill gå in i mitt öra.

Det var ett tag sedan

Idag har jag både läst Eclipse och skrivit på min berättelse som jag skrev på senast för ungefär en månad sedan. Jag är ledsen över Eclipse, både för att dem senaste kapitlen som jag läst gick så otroligt snabbt att läsa plus att den snart är slut. Förresten hade jag lånat den på biblioteket för ungefär en månad sedan och idag fick jag ett brev hem om att den hade kommit in. Snacka om sent ute.

Men vi kan köra en liten nedräkning också. Det jag tänker på är min födelsedag som närmar sig med stormande steg. Nu är det bara tretton dagar kvar tills jag blir 16 år. 16 år, det känns så långt borta, så... stort. Jag får väl vänja mig vid tanken att det är snart så jag inte blir alldeles chockad på den stora dagen. Men jag längtar dit också, för då kommer jag få Breaking Dawn. Det ska jag i alla fall se till.

Eftersom jag verkligen inte har någonting att göra och är dödstrött kan jag kika på schemat för min födelsedag. Hejdå.

Busstankar

När jag åker buss brukar jag tänka på alla möjliga konstiga saker. Två saker har fastnat extra bra på min hjärna och dem tänkte jag berätta för er.

Den första är ett klipp jag sett på en kille som åker skateboard. Han var tunn som bara den och när han åker så ramlar han plötsligt. Hela armen blir helt vikt men han viker snabbt tillbaka den (om jag minns rätt). Sedan dess har jag faktiskt varit glad över mi figur som inte är världens smalaste, jag vill inte vara skör som honom i alla fall. Det kanske låter konstigt, men det fick mitt självförtroende att höjas en aning.

Man förrutom att tänka på det brukar jag ibland studera busschaufförerna när dem kör buss. Att ha det som yrke skulle nog ändå vara ett lungt och skönt jobb. Man får jobba ensam men ändå träffas och prata med människor. Man kör lungt vidare medan det är tyst och lungt (oftast) i bussen. Det är inget jag ska satsa på, men tanken på att ha det som jobb låter ur min synvinkel inte alldeles för hemsk.

Tråkigt

Med detta inlägget vill jag säga två saker.

Först och främst vill jag säga att jag har tråkigt. Vilket jag ofta har. Men jag gör inte så mycket åt det, för jag vet inte vad man kan göra.

För det andra tycker jag det varit dåligt med kommentarer på sista tiden. Statistiken är sådär men det kan jag leva med, fast jag skulle gärna se lite fler som kommenterade. Är min blogg verkligen så dålig?

Tack för att du tog dig tid att läsa.

Åh nejÅh nej Jacob, nej. Låt det vara en stor evighetslång mardröm som jag vaknar upp ur när som helst.

Ett klart konstaterande

Jag tänker för mycket. Det är ett som är säkert.

Men förrutom att jag kommit fram till det har jag varit på "lära-känna-varandra"-dagen i skolan. Det var faktiskt givande och jag är glad att jag följde med. Tack och lov har jag sovmorgon till klockan 7 imorgon. Det är bättre än 5 i alla fall.

Sedan har jag tillbringat hela kvällen med att spela Wow. Först kollade jag när min bror spelade innan jag själv fick prova på. Än så länge verkar det svårt och jag förstår inte så mycket ännu. Till exempel att folk kan vara så himla ignoranta som dem var mot mig. Visst, jag kanske inte verkar som världens smartaste och det är jag inte heller. Men om man frågar säkert tjugo gånger till olika personer/platser om hur man skaffar djur borde man väl få svar någon gång?

Aja, detta blev en enda stor röra. Lika bra det, jag förstår inte ens varför jag startade datorn bara för att skriva dethär. Men jag behöver väl bara skriva av mig antar jag, så nu skiter jag i vilket.

Godnatt, nu ska jag sova.

The Knife

Det finns vissa personer som har hört The Knife. Vad jag har märkt antingen älskar eller hatar man dem. Deras udda techno-stil är ganska svår att förstå sig på och ibland kan jag nästan förstå att folk inte tycker om dem. Men samtidigt förstår jag dem verkligen inte alls, The Knife är ju jättebra enligt mig. Så, tråkigt som jag har nu denna kvällen, sjunger jag med i några texter till deras låtar. Förut har jag nästan inte alls förstått deras texter alls, men nu går det upp för mig att många av deras texter inte bara är på måfå utan faktiskt har en seriös innebörd. Dem säger vad dem tycker, säger hur samhället fungerar idag och annat som passar i "nutid". Nu måste jag gå för att kunna orka med skolan imorgon, men nästa gång jag får tid över ska jag banne mig leta vidare och se vad mer dem säger och sjunger.

En tråkig kväll

Läste precis Eclipse och nu har jag ingenting och göra. Skulle jag börja på ett nytt kapitel skulle jag bli klar väldigt sent och det är inte så bra eftersom jag ska till skolan imorgon. Så istället skriver jag detta onödiga inlägget och... gör ingenting.

Så nu frågar jag er. Vad brukar ni göra när ni absolut inte alls vet vad ni ska göra för något?

Twilight skapar energi

Idag provade jag på spinning i en timme. Efter ungefär halva passet kändes det som om jag skulle dö, när jag kom på att det kanske skulle hjälpa lite om jag tänkte på något. Det första jag kom och tänka på var såklart Twilight och jag fick lite skuldkänslor för att jag inte läst Eclipse på länge. Plötsligt dök Jacobs ansikte upp framför mig och min iver att kämpa blev plötsligt stor. En stund i alla fall.

Lärdomen av detta är att alltid tänka på Twilight. Kämparglöden växer och när jag väl tänkte på honom ville jag inte sluta. Jag struntar i hur beroende eller störd ni tror jag är, för jag kan inte göra något åt det.

Jag är beroende. Det är jag glad över.

Två låtar

Jag tänkte lägga in två låtar som jag tänkte att ni kan få lyssna på. Den första låten har jag pinsamt nog gjort helt själv. Jag spelade in min när jag sjöng Potter Puppet Pals i olika stämmor. Sedan fixade jag bara till det lite i Audacity och var klar.

 


Den andra låten är den Patrick Isaksson- låten som jag hade i hjärnan en halv dag. Lyckades hitta en annan person som hade laddat upp den med egna bilder och allt. Så skit fullständigt i bilderna, läs texten om du vill och njut av musiken.

Skit också

Tänkte fixa min header som jag råkat radera när man klickar på olika ställen, men det orkar jag inte.
Tänkte fixa till en snygg info om skolan jag går på, skriva tydligt om människorna, lärarna och allt. Men det orkar jag inte.
Tänkte skriva något i helgen, nästan vad som helst. Men det orkar jag inte.
Dessutom ska jag iväg på måndag på någon sorts sak där man ska lära känna varandra bättre. Det orkar jag inte.
Slutligen är hela helgen upptagen. Från lördad till söndag ska jag råträna badminton. Hur jag nu ska orka.

Tiden försvinner hela tiden med allt man gör. Hur ska jag orka med allting och ha krafter nog att vakna upp på nytt en ny spännande dag i skolan, utan att tänka "jag orkar inte"?


Har fått vänner

Inför dagen var jag jättenervös, nästan till och med ännu mer nervös inför gårdagen. Första mentorstunden sade jag inte ett ord och likaså under början av första lektionen även om jag försökte säga något. Men sedan skulle vi plötsligt delas in i grupper för projektarbete och man skulle ställa sig på ett led i ordningen efter skostorlek. Sedan när det var indelat och man kommit lite till ro var det plötsligt tyst i rummet.
-Jaha, här var det tyst, sa jag då tyst för mig själv, utan att tänka på det. Sedan kom det plötsligt igång ett samtal och snart efter det skrattade vi alla tre och efter ännu en stund kändes det som om vi var riktigt bra kompisar. Vi skulle göra något  med temat Musik- Identitet och under vårt "jobb" kom vi fram till att ingen av oss gillar dansband och en i en annan grupp gillar Magnus Uggla, vilket inte någon annan verkade göra. Sedan blev det samling och resten av grupperna kom och plötsligt snackades vår grupp och en annan grupp som gamla vänner eller något. Under lunchen satt jag med min gamla kompis L, som inte hade fått några kompisar ännu (hon fick senare) och kände skuldkänslor när jag övergav henne på lunchen för att kunna hänga med mina nya vänner till idrottsstället som jag aldrig hade hittat till innan. Då blev det en hel del skratt och disskutioner om allt möjligt och vi även gjorde en del saker såsom att åka hiss till ett ställe som vi egentligen inte får vara på (vi kom dit av misstag), handla i kaffeterian (som inte heller är den vi skulle hålla oss till) och annat kul. Jag längtar faktiskt tillbaka imorgon och har haft en konstig slags... energi i mig hela eftermiddagen. Förhoppningsvis kommer det fungera lika bra imorgon som idag så länge jag vågar vara mer pratsam än en mus.

Första skoldagen...

...gick både bra och dåligt. Dem som går i min klass verkar okej och jag tror jag kommer hitta till första klassrummet imorgon. Fast jag verkade säkert otroligt otrevligt, tyst och blyg. Nåja, jag får väl försöka göra något bra av allting imorgon hoppas jag.

Hade jag orkat beskriva allting och så hade jag gjort det men faktum är att jag verkligen inte pallar. Så jag skiter i det.

Hejsan

Nu vet jag att det var en vecka sedan jag bloggade och sedan dess har det varit otroligt dött. Så nu tänkte jag skriva ett långt inlägg om senaste veckan och även lite om framtiden.

För det första har jag fått en ny mus och ett nytt tangentbord. Det är jättebekvämt men i ett spel är det jättekrångligt då man måste pressa hårt på knapparna av någon anledning. Får försöka se över det någon dag antar jag.

Sedan var jag på Malmöfestivslen igår.  Jag var där med mina två kompisar (L och N). Först kollade vi omkring litegrand bland alla stånden och L köpte en tröja. Jag behövde köpa en skolkalender inför skolan så jag köpte det inne i an affär. Sedan var det dags för det som vi hade kommit dit för från början, nämligen RixFm-festivalen. En stor scen hade kommit fram på ett stort torg och efter att jag spenderat en evighet med att välja bok (skratt) gick vi dit och fick ett par okej platser. När det väl kom igång var sed först några "publikuppvärmare" som var ganska okej men inga kändisar alls. Sedan kom artisterna. Dem som sjöng där var:
Sanna Nielsen: Hennes röst är underbar
Kurt Nielsen: En norsk som jag aldrig hört talas om innan. Han hade cool röst.
Maria Haukaas Storeng: Det är hon som sjöng Norge bidras i år. Den låten älskar jag. (Namnet låter helt galet, men det var det jag hittade när jag sökte på Youtube.)
Rongedal: Dem var ännu fulare än dem är på teve.
Patrick Isaksson: Har inte tyckt om honom innan men han var helt okej live.  Det enda jag störde mig på var att han sa ett par ord åt gången. Men när han sjöng var han helt okej.  En av låtarna, "Hos dig rär jag underbar", har jag lyssnat på halva dagen utan avbrott.
Amy Diamond:  När jag såg henne på scenen tänkte jag: "En liten skit som vägrar stå still". För att vara så liten har hon okej röst, men inte någon som jag tycker om särskilt mycket.
E-type: En stor jätte som hoppade omkring också. Fast han hoppade ner till publiken och rusade omkring där istället. Riktigt svårt att filma honom, men han var en av dem bästa där.
Ola: Lockigt hår hade han skaffat nu som påminde honom om en nallebjörn. Usch.


Scenen när inga artister var där.  Jag filmade nästan alla artister men det är alldeles för många filmer för att lägga in. Närmare bestämt 28 stycken.

När allting var slut sa dem plötsligt att Ola skulle skriva autografer (ett sus gick genom publiken av en massa tjejröster). Min kompis, L, som egentligen inte alls tycker om honom, ville ha hans autograf och fick därför ett papper av mig ur min bok och N likaså.  Sedan gick vi fram till räcket och väntade.
Jag har aning om hur länge vi väntade men hela tiden gick nallen bort från oss mer och mer. Vi stod och pratade under tiden  när han plötsligt skulle gå iväg till utgången som var förbi oss. Vi trodde han äntligen skulle skriva på alla framsträckta papper men han bara fortsatte förbi. Plötsligt stannade han- framför mig- och skrev snabbt på mitt block innan han fortsatte ut och försvann. Chockat såg jag efter honom och L blev lite småsur men snabbt återhämtad. Efteråt kom jag på att det var på grund av att jag hade ett block medan alla andra hade papper. Han ville ha något att skriva på och eftersom jag hade ett block fick jag. Men då tänkte jag bara: "Skojar han?". Jag hade säkert en jätteful grimasch men det får jag leva med. Nu får jag i alla fall gå omkring med den varje dag i skolan.Nallens autograf i mitt block.

Men jag sa att jag ska berätta lite om framtiden också, så det ska jag göra nu. I alla fall, imorgon börjar jag skolan igen. Ettan, eller snarare första ring på gymnasiet.. Har sökt inriktning media och efter tio veckor då man fått prova på allting får man välja vilken inriktning man vill ha. Sedan ska vi iväg på en sorts "lära-känna-kamraterna-bättre"-sak en dag också. Jag vet inte när det blir, men jag både längtar och fruktar morgondagen. Jag kan i alla fall trösta mig med att jag slipper vara den enda som är nervös, alla andra lär ju också vara det. Naglarna är målade, väskan är packad och nu är det  enda som fattas en god natts sömn. Så jag får stänga ner här nu antar jag, godnatt och önska mig lycka till.

Dålig dag

Just nu är jag jävligt irriterad. Jag har i ett antal dagar nu spelat in en massa olika klipp i The Sims 2 så att jag skulle kunna göra min egen "Sims-Twilight-video". Idag blev jag äntligen klar i spelet och skulle övergå till att klippa ihop allting i Windows Movie Maker. Jag började lägga in lite filmer när jag plötsligt fick upp en felrapport och allting stängdes ner. "Jaha", tänkte jag och provade igen. Samma fel. Efter en massa försök och en massa annat skit var de enda lösningen jag kom fram till att lägga in en film, spara, lägga in en film, spara... och så vidare. Så jag gjorde det, fick in alla filmer och skulle lägga in låten sedan som jag ska ha till när programmet kraschade igen. Jag hann precis spara och öppnade den igen när den inte ville spara. Så jag fick börja om på nytt igen och när jag var klar med att lägga in klippen fick jag samma svar. Så just nu är jag jävligt irriterad, flera dagars jobb åt... ingenting. Vill bara snyfta och gråta som en liten bebis men inga tårar kommer. Vill bara skrika och slänga något i väggen men jag kan inte. Allt jag kan göra är att sitta och känna mig djupt besviken. Har ingen lust att göra något över internet heller, känns som om det bara skulle göra mig ännu mer deprimerad. Att bara sitta här i min ensamhet och skriva någonting som antagligen ingen bryr sig om får det faktiskt att kännas lite lättare. I alla fall att få skriva av mig.
Okej, nu känns det tillräckligt bra för att göra något. Visst känns det ändå som om jag ska gråta, men jag vill i alla fall inte slå sönder något. Får väl se vad jag gör istället...

Uppe tidigt idag

Mn jag har en anledning till det, annars skulle jag aldrig få för mig något sådant. Idag ska jag nämligen hjälpa till som funktionär på stallet där min gamla hemkunskapslärare är medlem och tävlingsledare eller nåt. Det är roligt men jobbigt. Hoppas bara vi får tur med vädret.

Osis

Ser nu att det finns en massa fel på sidan. Inte på framsidan, men på alla andra sidor runtom i bloggen. Just nu är jag bara väldigt irriterad, men någon dag får jag väl ta tag i det. Just nu vill jag bara blir klar här snabbt så jag kan fortsätta läsa Eclipse. Förresten, igår gick det mycket lättare jämförst med första dagen. Hoppas jag kommer kunna läsa ännu mer idag.

Plågas av mig själv

Igår när jag hade köpt Eclipse läste jag ett kaiptel under hela dagen. Ett kapitel hela dagen. Jag vill så otroligt gärna veta vad som kommer hända Jacob (har råkat höra lite spoilers...) samtidigt som min engelska läsförmåga inte är världens snabbaste. Hade det varit på svenska hade jag redan varit halvvägs igenom boken och nästan fått tvinga mig själv att lägga undan boken. Men nu är det är på engelska läser jag ungefär ett stycke per minut och hela tiden måste jag slå upp en massa ord som jag inte förstår. Så samtidigt som jag är otroligt lycklig att jag har min egen bok, även om den är på engelska, är jag deprimerad över att jag inte kan läsa fortare än så.

Typiskt mig.

Vem i Twilight liknar du mest?

Ett test jag gjorde. Eftersom det var mitt livs första test som jag själv gjort och det är gjort på ungefär 45 minuter vid midnatt är det säkert jättemycket som inte stämmer eller blivit fel. Det vore i så falljättesnällt om ni berättade det, så jag kanske kan få ordning på det efter lite sömn. ;)

1. Du har nyligen blivit förvandlad till en vampyr. Vad tänker du?
A: Åh nej, min själ är borta...
B: Hurra, äntligen!
C: Nu vill jag hjälpa människor!
D: Coolt!
E: Oj, vad synd...
F: Åh nej, ingen vampyr!


2. Vad brukar du äta?

A: Jag jagar...
B: Det alla äter antar jag...?
C: Lite gott och blandat.
D: Djur.
E: Det jag får tag i.
F: Vad som helst!


3. Vad tycker du om livet?

A: Det är skit om man bortser från en sak.
B: Jag vill ha en förändring, och det snart!
C: Det rullar på.
D: Jag tycker det är bra, nästan perfekt.
E: Jag skulle hellre ha det som det var förr.
F: Rätt okej.


4. Din stora kärlek är nära att dö och du vittnar allting. Vad gör du?

A: Jag offrar allt för att rädda personen!
B: Jag skulle ju såklart försöka, men jag skulle säkert snubbla halvvägs eller något annat klumpigt...
C: Jag skulle givetvis göra vad jag kan, men om jag skulle misslyckas skulle jag bli väldigt deprimerad.
D: Jag skulle kämpa till mitt yttersta för att se till att personen klarar sig.
E: Jag skriker på hjälp!
F: Jag hjälper till men hindrar inte olyckan utan kommer sedan när det är över så jag slipper offra mitt eget liv.


5. Hur tror du andra skulle beskriva dig?

A: Fint hår och fint uttal.
B: Klumpig och inte särskilt vacker.
C: Dansar fram vart jag än går.
D: Ser väldigt ung och snygg ut!
E: Nästan som en filmstjärna...
F: Schysst, bra på att få folk på bra humör, en bra kompis m.m.


Flest:

A: Du är som Edward Cullen- begåvad och uppmärksam. Du har lätt att läsa av människor vad dem tänker och skulle offra allt för den du älskar. Innerst inne är du en snäll människa som många fruktar, men många faller för utsidan.
B: Bella Swan är du mest lik. Du kanske inte ser så vacker ut, och du kanske är lite klumpig och så, men innerst inne är du väldigt rädd om allt och alla du tycker om och du skulle kunna offta mycket för dem. I skolan lyckas du bra när du väl är uppmärksam och hemma är det nästan du som sköter allting.
C: Du är väldigt lik Carlisle Cullen. Du tycker om att hjälpa människor och gör det så gott du kan. Du trivs med andra människor och folk tycker du är trevlig tillbaka. En bra person verkar du som.
D: Den du liknar mest är Alice Cullen. Du är väldigt graciös och har en särskild sorts energi som du omedvetet förmedlar till människor. Det är svårt att inte falla för din charm och när folk väl känner dig har du lätt att få nya vänner.
E: Ditt svar är Rosalie Hale. Du är väldigt vacker, lika vacker som en filmstjärna. Du låter folk tydligt veta vad du tycker om dem och umgås helst med dina vänner. Folk faller lätt för din skönhet innan dem lärt känna dig.
F: Jacob Black liknar du mest. En snäll, glad person som litar på dina vänner och även dem på dig. Man skulle vilja bli kompis med dig! Även om du kan vara lite smått klumpig ibland har du vänner där som stöttar dig, oavsett vad som händer.

Vem blev du?


ÄNTLIGEN!

Igår lyckades jag övertala mina föräldrar att köpa Eclipse. Idag åkte vi in till stan och jag sprang nästan in i bokaffären och letade omkring. När dem inte hade den blev jag deprimerad och frågade dem i kassan om den fanns, möjligheten att jag missat den fanns ju. Svaret jag fick var att den fanns på ett annat ställe och att hon kunde beställa dit den om jag ville. Men min pappa frågade var den fanns mer och när det var ett ställe som inte var alldeles för långt bort åkte vi iväg och köpte den där istället. Så nu sitter jag här med den, otålig som jag är i all läsa den. Än så länge har jag bara hunnit 24 sidor eftersom jag läser så otroligt långsamt på engelska, men då varar storyn längre i alla fall.


Nu får ni se

Min nya frisyr. Den påminner starkt om min gamla frisyr, fast nu är den kortare. Eftersom jag inte har lust att lägga upp bilder på mig själv som ni kan skratta åt (särskilt som jag ser helt sjuk ut på bilderna) låter jag er se hur John Locke skulle ha sett ut i min frisyr.

Se och njut.Som ni säkert märker suger kvalitén på frisyren eftersom jag fotat med min mobil sent på natten, inomhus. Tro mig, det är omöjligt att få bra kvalitét då.

Nu är jag klippt

Klippte mig nyss. Håret är alldeles blött så bild kommer nog en annan dag. Har i alla fall samma frisyr som innan, fast nu är den kortklippt till över axlarna och en snedlugg som är väldigt kort som dessutom just nu inte märks av ens.

Förresten, spelet som jag pratade om innan som inte fungerade fungerar nu. *Glad*

Glad igen

Ett av spelen jag klagade över igår som inte fungerade verkar fungera igen. Även om inte alla funktioner fungerar (såklart) kan man i alla fall spela det som ett vanligt spel, dock utan att tävla. Men eftersom jag velat spela det spelet i ungefär en månad är jag jätteglad. Ska prova att installera det andra spelet ocskå, som också vägrade fungera. Har jag tur fungerar det också.

Jag var bara tvungen att säga det.

Nu är jag sur

Även om jag skrev av mig för mindre än fem minuter sedan måste jag skriva av mig igen för nu är jag så jävla irriterad på min dator att det inte är sant. Eftersom CS inte ville starta precis för mig precis då det stor att det inte kunde koppla upp mig online (medan jag kan använda internet...)  med spelet och att man annars inte kan spela blev jag väldigt sur. Det är ju inte bara det spelet som inte vill fungera som jag vill; två spel varav det ena är helt nytt och det andra är mitt favorithästspel, plus två andra spel som jag försökte installera under Lanet vägrade sammarbeta med mig. Jag vet att min dator inte är världens nyaste, men två av spelen ska i alla fall fungera. Särskilt som det ena har fungerat innan men nu plötsligt vägrar fungera alls.

Vilken tur jag har att min pappa förstår problemet och kommer kommer uppdatera datorn åt mig.

Hemma i lugn och ro igen

Nu är jag äntligen hemma igen. Som jag sa igår skulle vi spela ett bilspel också, men det blev tyvärr inte av. Det verkade som om min dator inte klarade av att starta spelet och när vi försökte lösa problemet satt jag bara rakt upp och ner i en fotölj med en filt och väntade. Jag blev så trött att jag tillslut gick och lade mig på soffan för att någon minut senare somna.
 Det var ungefär klockan halv fyra då. Jag vaknade till en gång klockan fem och funderade på att stiga upp och spela mer, men bestämde mig för att somna om. Så jag vaknade igen ungefär klockan nio men då somnade jag om igen och vaknade halv tolv. Då insåg jag tillslut att jag inte kunde sova längre utan var tvungen att stiga upp. Till frukost åt jag lite mer chips och satte mig direkt vid datorn för att hoppa in i en ny match.
 Tja, så höll vi på ungefär hela dagen. Chips, godis, gifflar och läsk gick åt i mängder vilket jag nu i efterhand ångrar när magen får stå sitt kast. Funderar på att gå ner och ta en samarin för att hjälpa magen en bit på traven, men det är jag för trött för. Det känns som om ögonlocken ska falla ihop och ena halvan av mig vill inget hellre än att sova medan den andra delen av mig vill sitta uppe längre. Kanske spela CS igen ute på en riktig server. Men den trötta sidan är för trött för att segra så jag sitter nog kvar ett tag till.
 Dock en tragisk sak som hände är att mitt tangentbord verkar ha gått sönder. Mitt svarta, trådlösa, bekväma tangentbord fungerar inte att trycka på dem vanliga knapparna medan dem "speciella" knapparna såsom Media Player och annat fungerar utmärkt. Helt enkelt får jag skaffa mig ett nytt tangentbord antar jag. Något jag har bestämt mig för sedan ett tag tillbaka, men nu är det verkligen ett måste. Om ni nu undrar hur kan kan skriva detta inlägget så kan jag svara att jag är tacksam att vår familj har mycket datorprylar. Jag har fått låna ett vanligt "traditionellt" tangentbord fram tills jag skaffar ett nytt.
 Men nu ska jag inte slösa er tid mer. Om du nu har orkat läsa detta långa inlägget utan att somna på vägen är jag imponerad över hur mycket tid du har tid att slösa. Eller något.

 Nä, nu tar spellusten över. Jag ska klicka klart här på internet innan jag joinar spelet. Må bäste man eller kvinna vinna.

Lan-rapport

Nu är jag alltså här på lanet. Trots att det verkade som om det skulle bli många personer blev det bara fem personer och en sjätte som spelar litegrand. Än så länge har vi bara spelat CS, men snart ska vi spela något bilspel också. Vi kom hit med datorerna klockan 20, men ungefär 23:20 var datorerna igång.
När jag nu sneglar på någons skärm bredvid ser jag att dem redan är igång och spelar CS igen nu. Ska försöka avsluta detta inlägget snart så jag också kan joina. Jag vet att detta inlägget verkligen är snabbt (och framför allt slarvigt) skrivet, men mitt i natten när man slutar i sig hamburgare från Burger King, chips, godis och läsk tänker man inte på hur det blir skrivet.

...eller något i den stilen.

Nu ska jag hoppa in i matchen i alla fall. Fler inlägg från denhär kvällen kommer inte, men om det finns något nytt att rapportera imorgon kommer jag givetvis säga det.

Vi ses! <3

LAN

Någon här som träffats med några vänner, kopplat samman datorerna och spelat hela natten? Min bror har gjort det med våra kusiner och inatt ska det ske igen, då även jag ska vara med. Innan idag var jag och min pappa iväg i stan och köpte ett konto till CS Source, så jag också kan vara med och spela det. Sedan blir det väl också lite Battlefield, något bilspel tror jag och säkert en hel del annat också. Hoppas jag inte kommer somna bara, om mindre än en halvtimme ska datorerna packas ihop och iväg. Läsk och godis får vi inte heller glömma. Vi kommer ha internet tydligen där också enligt min pappa, så om jag orkar kommer även ett inlägg när jag är där.


Hejdå!


Det var så underbart <3

Igårkväll på konserten. Även om jag bara hade den över en liten datorskärm var det verkligen inget jag hade velat missa. Hade det kommit klockan fyra på natten hade jag suttit klistrad ändå och tvingat undan tröttheten, för det ville jag verkligen inte missa. En timme och tjugo minuter pågick det och jag fällde en del tårar. Under en av låtarna kom jag på mig själv med att pressa en gosehäst mot bröstet såsom Bella gör i New Moon. Eftersom (om jag minns rätt) det var en låt också om när Edward lämnade henne började jag gråta ännu mera. Men det var det värt, verkligen.
 För att gråta ännu mera lyssnar jag på dem underbara låtarna från igår på youtube. Snart kommer väl tårarna rinnande och inte kommer dem vilja sluta heller. Jag tror jag slutar skriva nu, men här är i alla fall tre länkar till tre underbara låtar. <3

http://www.youtube.com/watch?v=-4rxzD4RQ00

http://www.youtube.com/watch?v=CizmDOQg3_E

http://www.youtube.com/watch?v=4pmhsouMw8U

Nu har det äntligen skett

För lite mer än en halvtimme sedan släpptes Breaking Dawn i Usa. Fjärde boken i serien av Stephenie Meyer som jag fullkomligt fallit för. Eftersom jag är så korkad som jag är ska jag först vänta tills Eclipse, 3:e boken, kommer på svenska. Dumma mig, idioten jag är som tvunget måste läsa svenska böcker.

Just nu känner jag mig i alla fall galen. Lätt, fnissig, svettig (rummet kokar), splittrad, gråtig. Men framför allt skrattig. Sara skickade en länk till en chatt där jag skrev något som i efterhand om kommenterade som opassande och när jag själv insåg det började jag asgarva. Åh, gud vet när jag skrattade så mycket och högt senast. Men nu ska jag fortsätta garva, chatta och lite annat innan jag ska se en slags konsert eller nåt på internet^.


Vi ses! ^____________^

Solförmörkelse

Innan idag fick jag höra att det skulle bli solförmörkelse. Nyfiken som jag blev kollade jag upp när det var och insåg att det redan hade börjat. Plötsligt fick jag bråttom, jag tog med mig kameran och nästan sprang ut. När jag väl var där ute såg jag mig omkring efter solen och märkte var den var. Jag kunde inte se på den eftersom den lös alldeles för starkt. Så jag sprang snabbt in och hämtade två par solglasögon att skydda mig med. Jag plåtade några bilder och gick sedan in igen. På datorn stod det att allting skulle vara som starkast klockan 11:37, så jag satt kvar en stund där inne innan jag gick ut igen i läge för det. Inte för att jag tyckte att det skiljde så mycket. Fast jag tyckte personligen inte det var någon skillnat oavsett när jag såg den, jag tyckte nästan till och med att den lös som en vanlig dag fast kanske lite starkare. Men här kommer i alla fall lite bilder. Dom är inte jättevackra men inte helt hemska heller.

Förresten, det glömde jag nästan bort! Mellan den 13-16:e augusti förväntas det komma ett meteorregn. Gissa om jag kommer vara uppe sent då. ;)

Trött...

Är det bara jag, eller har jag skrivit det mycket i denhär bloggen? Inte för att jag har så många inlägg ännu, men i alla fall.

Förresten, nu har denna bloggen existerat i mer än 24 timmar. Grattis till den! x)

Annars har jag väl inget mer att tillägga. Har läst en massa manga innan idag och kollat på Hell's Kitchen. Lyckades slippa träningen också dessutom, wiiie. Ska fundera ut mer jag vill göra med designen, annars får jag se vad jag gör med den. Känns inte så personlig ännu, men jag vet inte vad jag vill göra med den, det känns som om jag bara förstör den...

I alla fall, en sak jag glömt att berätta är att jag har skrivit en berättelse inspirerad av Twilight. Någon som kommer läsa den, om jag lägger upp den här?

Godnatt, vi ses förhoppningsvis igen. :)

RSS 2.0