Kul dag!

Jag behövde verkligen sova ut i natt- vilket jag gjorde också, ända till halv elva rättare sagt. Men min pappa var ändå på väg att väcka mig, så jag hade ändå inte fått sova längre.
Så jag åt en snabb frukost och chillade lite vid datorn innan jag började plugga lite läxor som jag hade. Först var det matte (6 uppgifter), sedan text (skriva en notis) innan jag avslutade med svenska (börja lite på ett referat). Sedan var jag klar med läxorna och tog det allmännt lungt innan vi senare skulle iväg och äta på Ikea (ja, dem har restaurang där också och inte bara möbler/hemprylar). När vi sedan ätit god mat skulle min mamma köpa lite ungsformar, så vi fick gå och hämta det. Sedan på vägen ut passerade vi lamporna och jag kom på att jag faktiskt har velat ha en lampa ett tag nu- så jag köpte en. Den är liten och söt och den heter Knubbig, vilket i alla fall jag tycker är komiskt. Men när vi varit där i nästan två timmar åkte vi därifrån för dagens huvudpunkt- hämta ut biljetterna till Twilight. Där var ingen kö, så vi gick direkt bort och ställde oss i kassan. Men min uppmärksamhet fångades på annat håll när jag fick syn på en riktigt stor Twilight- affisch som jag var tvungen att fotografera. Men sedan hämtade vi ut de heliga biljetterna för att sedan åka till Ica. Vi glodde omkring lite först och jag fick syn på en snygg mössa som jag provade lite. Och köpte den senare också. Tillslut åkte vi i alla fall hem.

Så idag har varit en ganska impulsiv dag kan man säga. I alla fall med lampan och mössan. Mössan var i alla fall jätteskön och jag har funderat på att skaffa det ett tag nu, så det var på tiden innan vintern är förbi. Och lampan har jag kopplat in nu, och det blev grymt snyggt med den. Eftersom jag tagit ett par bilder är jag generös och visar för ovanlighetens skull också bilder.




Först och främst Twilight-affischen. Eller så heter det inte, det jag pratar om är mer som en papp-skiva med en bild på. Men skit samma vad det heter.




Och sedan lampan också. Det fanns i rosa också med en annan slags andra (och fulare) blommor, så jag tog en vit. Men visst blev det snyggt?

Kommentarer
Skrivet av Lousie

Är det bara jag som inte gillar den palnchen?Liksom, våda ser hel skumma ut, dom är mycket söötare i vanliga fall! Hemska tankar om planchen

Men det sk abli skojj att se den! :D

2008-11-15 @ 20:43:34
URL: http://youwearmeout.blogg.se/
Skrivet av Victoria

Awww, vilken GULLIG lampa!! :'D <3

Knubbig var ett skojj namn på en lampa. ^^



Grattis till att du fick biljetter! :D



Och fortsätta gärna visa bilder i bloggen. Det är roligt att se! :D

2008-11-15 @ 21:05:01
URL: http://panicpoem.blogg.se/

Lämna ett spår


Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress (Syns inte)

Adressen till din blogg

Dina ord

Trackback
RSS 2.0