Robinson-final!

Idag avgörs det vem i Robinson som vinner både äran och pengarna. Av någon anledning säger min magkänsla mig att Anna kommer vinna, men jag hoppas på Jarmo. Vem tycker du är värd vinsten?


Här är dem. Från först till sist.

Photoshopat

Bild jag redigerade igårkväll. Blev nöjd med resultatet.Vad tycker ni? :)

Nu fungerar det!

Har inte den blekaste aning om vad som var fel, men nu verkar det fungera igen i alla fall. Tack för det, annars hade jag nog fått starta om en ny design från grunden...

Så nu kommer jag nog börja blogga lite mer aktivt igen. :)

Fel med bloggen?

Av någon anledning går det inte att klicka någonstans i bloggen. Jag har inte den blekaste aning om vad som har hänt, men jag försöker lösa det så gott som möjligt. I absolut värsta fall får jag väl börja om från grunden...

Som ni vill

Eftersom ingen verkar vilja ha nån tävling lägger vi ner det. Det är helt okej.

Tävling - vill ni?

Jag har ju aldrig haft någon tävling i bloggen, men jag tyckte det kunde bli dags för det. Eftersom jag är halvduktig i Photoshop och gillar att göra om människor (både till det bättre och sämre) kom jag på att jag tänkte göra en tävling. Priset skulle i så fall bli att jag gör om en bild som vinnaren bestämmer.

Någon som tycker det låter intressant? :)

Ny design!

Sådär, då har jag äntligen laddat upp den där designen jag pratat om. Dock är jag missnöjd med färgerna, så jag kommer ändra dem så småningom. En annan sak som ni kan räkna med är att jag kommer ändra småsaker efterhand. Att ha det så som jag hade det innan i en testblogg blev alldeles för jobbigt.

Veckans blogg!

Ojojoj, nu har jag varit oaktiv med bloggen igen. I vilket fall som helst blev jag utnämnd till veckans blogg av Bluesoap. Man tackar. :)

Om jag inte hade suttit vid en Mac (vilket jag gör nu i skolan) hade jag slängt upp en bild på bloggen, men ska sanningen fram har jag inte en aning om hur man tar Print Screen. Aja, hoppas ni klarar er i alla fall.

Skolan...

Har en del i skolan nu, så jag har lite läxor jag måste fixa. Detta ska bland annat fixas/fixat till nya projektet med temat Saga och sanning, Mod osv. Det har fått många namn. ;)
Som sagt, de sakerna som hör till projektet är:
• En redovisning på svenskan om en gud (på fredag!).
• En uppsats om en historisk människa från 1900-talet.
• En krönika om mod.
• Tidningsartikel om någon som varit modig under 1900-talet.

Känns som om det är mer, men inte vad jag kommer på för stunden. Hur som helst måste jag komma igång och träna på min redovisning nu, så vi ses en annan gång.

Finns det något vackrare än dethär?

Denna låten (Blue October - For My Brother) är alldeles för vacker. Denna versionen i alla fall, när han sjunger den i lign takt tillsammans med sin bror. Jag kan lyssna på den flera timmar i sträck utan att tröttna alls på den, så därför tycker jag den ska få komma med i bloggen.


Lost - beroende eller intresserad?

Egentligen kan man säga att detta började för någon vecka sedan. När vi (familjen) åt middag fördrev vi tiden med att se ett avsnitt om dagen av Lost från den nya säsongen som sänds i Usa nu.  Tillslut såg vi ifatt avsnitten och vi väntar med spänning på nästa avsnitt.
När jag senare sitter på mitt rum får jag plötsligt en idé: jag ska börja se om serien ända från början! Så i lördags började jag och nu har jag sett minst tre avsnitt om dagen. Det är helt enkelt omöjligt att slita sig, det är bara för... bra. ;)

Vad tycker ni jag är: insatt eller beroende?


Jasså, då var det dags igen...

...för skolan. Visst har det varit skönt med en extra dags ledighet, men nu är det över. ;)

I'm back!

Hej, nu är jag tillbaka från min lilla paus. Måste säga att det varit ganska skönt att jag gjort det utan dåligt samvete, samtidigt som jag ibland verkligen inte ville något annat hellre än att logga in och kolla vad som hänt. Men jag lyckades tillslut och nu ska jag berätta vad jag kommit fram till om bloggen.

Någon inriktning att blogga om har jag inte kommit fram till. Det finns några saker jag hade kunnat blogga om, men de flesta av de sakerna skulle dö ut i längden. Jag har i alla fall kommit på lite idéer till designen, som antagligen snart kommer upp. Sedan har det hänt lite andra saker också som är "smått och gott" som ni får veta senare. ;)

RSS 2.0