Sådär ja!

Nu har jag då gjort headern som jag hade en så perfekt idé till. Dock var grundidén inte alls lik resultatet, då hade jag nämligen tänkt ha en bild med Jacob och Edward där jag stod i mitten. Men eftersom det inte fanns några sådana bilder kom jag på en ny idé. Porblem jag stötte på var att jag mitt i natten fick för mig att fota mittenbilden på mig. Så jag smög ner och hämtade kameran och ett batteri- det fanns inga fler. Så när jag kom upp på rummetgrubblade jcg och kom tillslut på att jag kanske hade kvar något batteri i mitt gama Gameboy Color. Så jag drog fram den och hade turen att hitta ett batteri. Perfekt! tänkte jag då och fixade mig fin för ett foto för att senare märka att batterierna i kameran inte fungerade alls. Men eftersom jag redan kommit så långt tog jag desperat fram min mobil och fick bilden på så sätt. I nuläget måste jag säga att jag är grymt nöjd hur den blev, men om jag får för mig att ta en ny bild i framtiden kommer den ha bättre kvalité kan jag lova.

LikheterHittat i en gammal reklambroshyr med hästkläder.

Hade det varit jag som valt ut vilka som skulle ha de olika rollerna i Twilight skulle jag genast ge henne rollen som Victoria. Är det bara jag som tänker på henne så fort jag ser den!? Det eldfärgade håret som flammar i vinden...

Jag känner igen migCitat taget ur en bok. Jag känner precis igen mig, om man skriver om det en aning.

"Det du älskar kommer att få dig att gråta."

Och ja, det är Twilight jag pratar om.

Justé!

Jag har ju inte visat bilder på prylarna jag beställde i förra veckan, så nu kommer de istället. Tyvärr fick jag veta idag att det blev något problem med någonting, så det kommer dröja längre än jag trodde innan de är framme. Men tills dess får jag glo sönder prylarna på bilderna som finns.


Hmm

Idag hade jag en liten pratstund med min mamma samtidigt som jag spelade Musse Pigg på mitt antika Playstation 1. Plötsligt sa hon att jag får lov att lägga ut bilder på mig själv. Något som jag inte fått innan, men nu är det tillåtet.

Men bara för det tänker jag inte spränga in en massa bilder på mig själv överallt på nätet. Nä, jag tänker ta det lungt, om jag ens tänker få det till en vana. Men jag har i alla fall en idé till en ny header nu efter jul. Jag vill inte avslöja för mycket, men det är i alla fall Twilight-tema som gäller. Såklart.

Twilighttest!

Which Twilight character are YOU?
Your Result: Bella Swan

I may not like Bella's pure luck for finding Edward, but i still have to admire her for her bravery, sarcasm, and,well, complete clumsiness. With her obviously adorable looks ( guys cant take their eyes off her on the first day ) she seems to win over Edward completely.. sigh

Alice Cullen 
Emmett Cullen 
Edward Cullen 
Carlisle Cullen 
Jasper Hale 
Rosalie Hale 
Jacob Black 
Which Twilight character are YOU?
Quiz Created on GoToQuizEtt test jag gjorde.

Julklappar!

För den nyfikne människan som vill veta exakt vad jag fick i julklapp kommer här allting.Datorprylar
Moderkort
Processor
Två minnen
Strömfördelare (?)
Ingen expert på datorprylar, men datorn ska i alla fall bli bättre med dessa sakerna...

Godis
After Eight
Marabou- Mintkrokant
Godispåse

Böcker
Sara och fullblodsmysteriet
Twilight
New Moon
Fushigi Yuugi 13+14

Datorspel
Rayman Raving Rabbids
The Movies
Worms 3D
Runaway 2
Rollercoaster 3

Övrigt
Läppglans
Väckarklocka
Film: "Jorden runt på 80 dagar"


Det är bara att tacka och bocka för allt. :D

God Jul!

För att få den rätta julstämningen krävs lite julmusik, så här kommer en låt som finns med på vår gamla julskiva. Hoppas ni alla får en riktigt bra julafton. ;)Julsång

Julsånger är aldrig fel, så jag skrev om en så den passar till Twilight. Mycket nöje!

Tänd upp James, och låt han brinna

Nu ska den jáveln försvinna

Han är dum ju

Men blir han snällare mot jul?

Vi ger James, en pepparkaka

Blir han en bättre vampyr för det? Vi får se

I julens tid


Twilight/Santa style!

Merry Chrismas Twilighters!


Sammanfattning

Igår tänkte jag blogga om en sak som hände på bussen, men när jag kom hem fick jag aldrig tid till det. Istället skulle vi hem till kusinerna för att betällla några tröjor, lira X-box, käka pizza och ltie annat. Jag trodde det skulle gå på max tre timmar, men det blev över sex timmar vi var borta. om hem halv ett och hade ont i magen när jag trött gick och lade mig, så efter att ha försökt somna i en halvtimme fick jag ta en samarin. Det tog tid att somna då också, men det gjorde jag i alla fall.

Och idag var det skolavslutning! Efter några timmars sömn fick man stiga upp och ta bussen till skolan. Trodde Lizzie också skulle vara på bussen, men när jag kom fram visade det sig att hon hade varit tidigare. Istället såg jag en klasskompis på andra bussen som jag pratade lite med.
 Sedan hittade jag mina kompisar och vi gick in i hörsalen. Dem hade varvat några filmer som elever på skolan spelat in med musik som folk sjöng och spelade. ilmerna var bra och roliga, men musiken var väldigt blandad. Först var det några hiphop-are som försökte få med sig publiken, men ingen klappade med eller någonting. Resultatet blev att dem försökte med andra låtar och tillslut gav dem upp. Nästa kille att uppträda var en synth-kille med konstiga kläder (skratt). Men hans musik var cool, trots att jag inte hörde vad han sjöng. Slutligen var det ett band på fyra personer som spelade två hårdrockslåtar. Grymt var det måste jag erkänna, även om det inte är min musikstil till 100%. Men en av mina kompisar lyssnar mycket på det så jag filmade dem och skickade det till henne. Glad blev hon. :)
 Efter det hade vi en liten återsamling i klassrummet där vi fick pepparkakor och julmust. Typiskt nog skulle jag få ett glas som läckte, så jag fick springa och hämta papper. Och just det, vi fick klassfoton också! Nu när vi hamnat i våra nya klasser har vi ju tagit foton med våra skoltröjor, och idag fick man ut bilder på dem. Plastficka också dessutom, fast det blev kvar i skåpet eftersom jag inte hade någon väska med mig.
 I matsalen serverades det gröt och saftsoppa som vi åt. Under tiden försökte vi då och då ringa Lizzie, eftersom vi fyra skulle ut på stan sen. Tillslut fick vi tag på henne genom någon annans mobil, och vi träffade varandra. Så vi var redo att åka och tog första bästa buss ner till stan.
 Sedna orkar jag inte berätta exakt vad vi gjorde där. I alla fall var jag nära att köpa en färad slinga att ha i håret (har sett någon ha det, snyggt!), men jag bangade ur när det var dags att fråga efter dem i kassan. Dem andra tjatade på mig, men jag ville inte, feg som jag är.
 Och vi gick runt på stan ett tag till innan vi gick till Burger King och åt. Eller i alla fall jag och Lizzie, dem andra två tråkmånsarna ville inte ha något. Men vi pratade och tramsade oss och jag skrattade åt allt och alla kändes det som. Sedan gick vi runt på stan en stund till innan min pappa kom och hämtade mig och Lizzie, och vi sa hejdå till A och F. Tråkigt var det ju såklart, det var ju trots allt sista gången på året vi sågs. Men när jag kom hem var det bara en halvtimme kvar till träningen- som jag verkligen inte orkade med. Tack och lov behövde jag inte vara med, jag behövde verkligen vila. Särskilt som jag sovit så dåligt dagen innan.

Men nu har ju då jullovet börjat, kort är det så man får passa på och ha det bra. Någon dag i helgen får jag se till att julpynta vardagsrummet så man får upp riktig julstämning i hela huset, men nu ska jag bara... vila.

Hejdå!

Detta inlägget tillägnar jag er

Under de senaste dagarna känns det som om folk börjat påminna mig om att jag betyder något. Det är ju helt underbart att höra och man blir mycket gladare av det, och väldigt rörd också såklart. Kanske är det för att det är jultider? Ingen aning, men med detta inlägget tänkte jag ge tillbaka för alla som betyder något.

Min familj: Ja, det är ju dom som finns runt en hela tiden. Dom har man känt i över sexton och de kan en nästan utantill. När man är på dåligt humör kommer han hem till en bra familj som man lever tillsammans med. Det är helt enkelt underbart och det är en underbar känsla att ha en. Det finns ju folk som inte har någon förälder eller annat. Tack och lov har inte jag det så. Men tack för att ni finns, det är allt jag kan säga.

Mina vänner: Jag tänker inte peka ut någon särskild, för alla är lika viktiga för att göra vardagen bra. Förut, på den gamla tiden, var jag ju vädigt ensam. Men sedan blev det en förändring och jag fick några underbara vänner. Man kan skratta och gråta tillsammans med sina kompisar och vissa saker funkar helt enkelt inte att göra med familjen, så då är vännerna där och ställer upp och roar en på olika sätt och vis. Hade jag inte haft er vet jag inte vad jag skulle göra under dagarna.

Mina nätvänner: De kompisarna man har över datorn kan man inte hitta på saker med, dem bara finns där i vardagen. Men skulle inte vardagen vara förgylld med denna sortens vänner skulle fritiden bli mycket tråkigare. Men det är skönt att ha folk som man aldrig träffat eller känner i vardagen, för då vet inte folk hur jag är. Man känner sig inte bedömd på något sätt som man kanske gör när man träffar en ny person. För över datorn är allt du kan bedöma hur någon skriver, men det är oftast inte något man tänker på. Dessutom är det ofta lättare att prata med någon främmande. Man vet då att dem inte kan skvallra för någon, inte heller har dem anledning att ljuga för en. Så dem behövs. Som kryddan på maten.

Övriga omkring mig: Dem jag inte träffar lika ofta eller som inte spelar så stor roll i mitt liv måste jag också tacka. Allt från lärare som försöker göra lektionerna roligare, trevliga människor man träffar på stan eller vem som helst som gör något för att försöka förbättra. Bara ett leende kan ibland pigga upp en om man är på väg att deppa ihop. Det är ju dom allting kretsar, hade inte busschauffören till exempel kommit i tid skulle man få stå och vänta länge.

Så detta inlägget är till för att tacka. Tack skulle jag kunna säga tusen gånger till alla, men det skulle kanske bli överdrivet. Istället skriver jag ner hur jag känner och så får frivilliga ta sig tid att läsa igenom det. Dessutom tänkte jag lägga upp en liten bild, men det hinner jag inte om jag ska kunna gå och sova i tid (eventuellt kommer det en annan dag). Istället lägger jag upp en låt som har en textrad som har fastnat i min hjärna. Jag vet inte om resten av låten passar, men just den raden är klockren just nu.
Blue October- It's Just Me

I've been finding out that I have what this world calls friends.
I've tried to push them all away,
They push me back and wanna stay
And that's one good thing I have.


Wow

I natt vaknade man halv sju av att allting plötsligt skakade. Det kändes jättekonstigt, men det var i alla fall inte bara jag som märkte det. Några sekunder senare var hela huset klarvaket Men det slutade efter bara några sekunder, så vi pratade lite snabbt om det. Min mamma var helt säker på att det var en jordbävning och att vi skulle gå ner, medan min bror trodde det var en hård vindpust och att vi kunde gå och sova igen. Trött som jag var trodde jag min bror och gick och lade mig, dock somnade jag först några minuter innan klockan ringde.

Men senare fick jag veta att det faktiskt var ett skalv- Sveriges första i historien rättare sagt. Det är ju självklart man blir chockad, men det finns inte mycket mer att säga. Det känns bara... tomt, eller nåt.

Oaktivitet

Nu är det flera dagar sedan jag bloggade senast. Jag ber om ursäkt och får väl helt enkelt säga sanningen- jag har glömt bort det och när jag väl kommit ihåg det har jag inte orkat. Istället tänkte jag nu sammanfatta helgen i ett inlägg.

Lördagen finns det ingenting att säga om. Jag var hemma hela dagen och slösade bort flera timmar med att spela The Sims. För dem som känner till det kan jag fördjupa lite och säga att jag för ovanlighetens skull byggde en massa- en kyrkogård, badhus och slutligen ett konserthus. Utan att försöka skryta blev jag nöjd med det.

söndagen däremot hände det grejjer. Det började med att man skulle upp åtta på morgonen för att åka iväg på en jultävling (badminton). Det mest spännande i början var att se vem jag skulle spela med, då jag inte hade ordnat någon själv. Men jag fick spela med en pappa som brukar vara i den gruppen jag är i- och jag måste säga att han tog jättemånga bollar! Flera bollar som egentligen skulle vara mina lyckades han också ta förutom sina egna. Däremot hade han en himla vinnarskalle, vilket kan disskuteras om det är bra eller dåligt. Men det slutade med att vi kom på en andraplats i den lättare delen, men det ledde till att jag vann en ask After Eight. Underbart gott är det.
Men sedan hade jag inte tid att andas ut, för då skulle jag direkt till kyrkan och börja träna inför ett Luciatåg. Vi tränade i ungefär fyra timmar (med pauser, fika och annat) innan det började. Måste säga att jag inte gillar tanken på att hålla ett levande ljus i handen, men det gick bra. Dock blev det väldigt snyggt, det lilla man kunde se från min plats. Men sedan åkte jag tillslut hem och så fick man lugn och ro.

Idag var det som vanligt på måndagar- ridning. Dock var det avslutning idag, så vi hade för ovanlighetens skull Gymkhana. Senast jag hade gjort det var när jag hade ridit i ett halvår- resultatet blev att jag för första gången i mitt liv ramlade av en häst. Det gjorde ju såklart en lite nervös också, särskilt som det var tre hästar som vi skulle använda- och ingen av dom känner jag till särskilt bra sedan innan. Men jag hamnade med Mellon, en gullig och snäll fux. Senast jag red honom var för över ett år sedan, men han var härlig. ast han tyckte det var jättekul, så han var ganska pigg. Så fort startsignalen gick galopperade han iväg utan att vänta på att jag skulle vara beredd. Allt man kunde göra var att styra och försöka få ett kontrollerat tempo. Men häligt var det! Men dem andra två som också hade Mellon hade problem med att styra honom och det slutatde med att en ramlade av, så dem fick byta lag. Dem andra två tjejerna klarade av honom bättre och vi sammarbetade och gick tillslut honom lugnare.

Och hör sitter jag nu. Imorgon är det bowling med skolan och efter det ska jag med Lizzie hem och plugga matte. Dötråkigt, men det är ju något som behövs. Dessutom är det bara fyra skoldagar kvar! Det är nästan obegripligt att det redan gått en termin, det har gått så fort. Men det har det i alla fall, och det ska verkligen bli skönt med lov. Jag har kommit in i en riktigt skoltrött perriod.

Usch, jag som tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigare ikväll, nu kommer det bli den vanliga, sena, tiden! Aja, bäst jag slutar nu. Hejdå!

Idol 2008 har en vinnare!

Ja, då var idol över för dethär året. Nu blir det bara att se fram emot nästa...

Kevin: Jag hade nästan förväntat mig att han skulle vinna hela skiten, men kunde ändå inte hjälpa att bli lite besviken när det väl hände. Men man kan inte alltid få som man vill.
Alice: Synd att hon inte vann. Vinnarlåten passade verkligen hennes röst i slutet när hon klämde i, då fick jag nästan gåshud. Men då får vi hoppas att hon blir mycket mer känd än Kevin, så har det ju varit innan. ;)

Ja, då var dethär den sista rapporten om Idol. I fortsättningen kommer fler vanliga inlägg skulle jag tippa på. Punkt slut.

Hoppsan!

Det visade sig att vi ska vara i ett annat klassrum än vanligt. Tur det så jag inte satt kvar där när vi eventuellt började. Men samtidigt pinsamt, särskilt som läraren gav mig sin vanliga, dimmiga, blick, och undrande såg på mig. Så jag flydde snabbt. Men nu börjar jag snart, tänkte bara skriva om det. Men nu ska jag lämna datorn, hejdå!

Skola

Idag började vi 20 minuter senare. Tyvärr går min buss alldeles för sällan, så jag fick komma hit för tidigt. Men nu får jag väl sitta ensam i klassrummet och nörda vid datorn i några minuter istället.

Annars händer inget särskilt. Eller jo, idag ska jag ha text igen. Bästa ämnet, så det blir roligt. Hoppas vi gör något roligt.

Förutom det blir det en vanliug, lång, dag. Jag slutar sent idag, så om jag har tur kan pappa hämta mig. Han jobbar ju länge idag har jag för mig, och om han plockar upp mig på vägen vore det skönt.

Oj, nu kom det nästan in en hel främmande klass. Hejdå!


Nu är finalplatserna bestämda!

(Jag vet att jag inte skrivit någonting alls på länge och att detta kommer alldeles för sent. Men bättre sent än aldrig säger man ju, så här kommer mitt vanliga inlägg om Idol. Dessutom blev det något fel, så allting försvann. Så jag skrev om det, så nu kommer det ytterligare en gång, mer kortfattat.)

Alice: Den första låten var bra och jag blev glatt överraskad att låten efter var ännu bättre. Hon gjorde den låten jäkligt bra måste jag säga.
Robin B: Jag är riktigt besviken på juryn. Hur kunde dom sitta där och erkänna att dem valde fel låt till honom? Välj något som passar istället! Men han gjorde ju så gott han kunde och den andra låten blev hans glänsarlåt istället. Den gjorde han ju jättebra.
Kevin: Jag blev inte ett dugg förvånad att han gick till final. Det var som vanligt när han sjöng- juryn hyllade honom medan jag uttråkat längtade till nästa person.

Hungrig till provet

Fick nyss veta av en i klassen att vi börjar tio minuter senare än vad som står på schemat. Så nu tar jag mig tid att skriva lite här.

Det är väl bra med mig antar jag, även om jag inte skrivit på ett par dagar. Idag (om fem minuter) ska jag ha matteprov. Ångrar nu att jag inte tränade igår kväll. Nåja, hoppas det går bra.

Och trots att jag åt en halv macka mer än vanligt är jag hungrig. Konstigt?

I alla fall, vi får se hur det går.

RSS 2.0