Lite ny design

Jag fick en jättebra länk innan idag om hur man kan göra om sin blogg med tips och annat. Tackar ännu en gång Sara så mycket för det (på www.dreyra.blogg.se) och kan nu presentera en lite nyare blogg. Valde ett blått tema. Fortfarande finns det mycket kvar att ordna, men nu har jag i alla fall kommit igång.


Vill sova...

Fy vad jag känner mig trött just nu.  Har käkat slut på en påse med sura bilar och nu sitter jag bara och... slöar. Ska dra och träna (badminton) om en och en halv timme är det meningen, hur det nu är möjligt. Man kokar ju redan som det är, hallen där man spelar är ju ännu varmare! Får väl se om vi lyckas övertala min pappa om vi kan låta bli idag, det är oftast han som alltid vill iväg. Annars är det nog fler än jag som känner det som om dem kommer dö av värmeslag.

Innan provade jag CS lite, som jag kanske ska köpa. Ett par gånger spelade vi mot en massa bottar (=datorstyrda motståndare/medspelare) och lät alla springa omkring med knivar medan vi själva köpte ett lyxigt gevär. Synd att vi inte bor i Stockholm, så hade vi kunnat kalla det för Stockholms blodbad. Det har väl funnits, om inte mina historiekunskaper sviker mig?

Nu ska jag väl inte göra så mycket. Har nyligen sett en massa roliga Twilight-saker på internet och blev inspirerad att göra något själv. Dock har jag inte den blekaste aning om vad. Får väl fundera vidare, annars får vi se hur jag gör.

Så länge varade det...

Jag är verkligen omöjlig. Efter mindre än ett dygn har jag bytt designen igen. Insåg tillslut att den andra inte passade mig alls. Då får vi se om jag kan ordna någon ljusblå nyans till dethär nu då.

Nya färger

Yey, nu har jag lyckats få till lite fina färger. Okej, ska jag erkänna är den väldigt ful tycker jag själv, men det är i alla fall bättre än mallarna som finns från början. Så jag får leva med den så länge.

Har nu fått en lite bättre inblick i hur det går till med att fixa på sidan och annat.  Jag är såklart inte fullärd ännu,
men  jag kan i alla fall ordna vissa saker nu.

Visningsbild

Nu har jag lyckats få in en profilbild. Har ingen lust att visa bilder på mig själv och eftersom bilden som finns där annars är väldigt tråkig hade jag lite roligt med att göra om den. Jag försökte i alla fall göra en bild av mig själv, om det nu syns. 
Får väl se senare om jag kan ta itu med designen. Ska jag vara ärlig är dem alternativen som finns från början hemska. Tyvärr kan jag inte använda sådana koder så mycket, så vi får se hur det går.

Självporträtt

Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Detta ska alltså föreställa en blogg om lite allt möjligt. Jag har klickat omkring litegrand nu och fortfarande fattar jag ingenting. Fast jag har ju precis registrerat mig här, jag lär mig så småningom hoppas jag.

Hoppas ni kommer känna er välkomna. :)


Jag testar, kommer förhoppningsvis lyckas radera denna sedan.

RSS 2.0