Stylade naglar

Min mamma har som sagt semester nu. Då har hon låtit sina naglar växa ut och ville att jag skulle hitta på något med dem. Eftersom det är lättast att piffa upp långa naglar var det ett unikt tillfälle för mig att testa lite. ;)

ReslutatetHär är naglarna då. Målade bara tippen och satte stenar på
ringfingrarna. Hon verkade nöjd med resultatet, vilket jag också blev.


Närbild på ena ringfingret.

Shoppingresultat

Som sagt var jag igår och shoppade lite. Eftersom det är helt omöjligt att se någonting i videobloggen visar jag istället upp bilder på det.


Jeansjackan. Nu kanske ni tror att den är jättekall och att jag var tvungen
att ha en tröja under för att inte frysa, men den är nämligen fastsydd.


En blus. Det är denna jag var tvungen att åka in i stan igen för att köpa. Väldigt söt enligt mig själv.

Videologg!

Det givk faktiskt att få in en videologg, överraskande nog. Har inget bättre för mig, så jag slog två flugor i en smäll. Altså; visade upp kläderna och inviger en videoblogg samtidigt som jag testar hur man lägger in videoklipp på Youtube. Fast när jag räknar efter blir det tre flugor. Här är i alla fall resultatet. Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga mobilkvalitén, men men...Lång dag

På morgonen vaknar man av en dålig överraskning: två av våra bilar har fått rutorna krossade under natten. Flera saker blev dessutom stulna. Fin första dag på föräldrarnas gemensamma semester? Skulle inte tro det.

Men sen kom vi iväg i alla fall för att göra det vi hade planerat för dagen. Först stack vi till Mobilia (stort köpcenter i Malmö, för den som inte vet) och kollade på olika rea. Själv provade jag en massa saker på Kapp Ahl och köpte tillslut en jeansjacka. Hittade en annan tröja också som jag föll för, men tyvärr trivdes jag inte så bra i den. I vilket fall som helst åkte vi vidare till McDonald's och köpte vars en marängswiss. Rekomenderas verkligen. ;)

Efter det åkte vi till ett ställe för att kolla på golv. Vi ska nämligen ha nytt golv i vardagsrummet. Vi fick med oss några provbitar som vi kan ha och jämföra med här hemma. Så började dagen närma sig sitt slut, vi skulle bara handla mat och hämta en av bilarna från fönsterlagningen. Fast då visade det sig att dem låg efter i programmet, så vi fick tydligen vänta en halvtimme. Men vi visste inte vad vi skulle hitta på. Så vi promenerade tjugofem meter och åt ytterligare en glass på McDonald's. ;)
Men efter att ha fått tillbaka bilen och handlat kom vi slutligen hem. Helt slut var vi, haha. :) Vi pausade en stund och jag började prata med en kul filur på internet. Så skulle jag visa tröjan jag aldrig köpt, men fallit för. Jag trodde det skulle vara "hennes typ". Men då kom jag och tänka på den, och letade bilder efter den... och jag kunde inte sluta tänka på den! Haha, jag ville ha den ändå. Så vad gör jag då? Jo, jag tvingar med min pappa in till stan igen för att köpa den. Jag kunde inte vänta till dagen efter, ifall någon annan skulle ha köpt den.
Så... nu har jag varit inne i stan två gånger, är en tröja och en jeansjacka rikare och allmännt slut. ;) Bilder på det kommer kanske senare, för nu ska jag snart gå och sova. Istället slänger jag upp en annan bild. Får se vad jag hittar för trevligt/ointressant att visa er.


Detta var ganska kul i alla fall. Bild på bordet från brorsans student.

Taste The Cake!

Jag vet att det finns många spelnördar där ute i världen. Detta inlägget passar bra till dem som gillar Portal. ;)
Det är nämligen så att jag hittat en jättebra musikvideo om Portal, Taste the cake. Men även ni som inte spelat spelet borde kunna hänga med en del.


Musikstilen ändras

Min musikstil är knepig. Under en period kan jag vara väldigt beroende av en låt. Sedan tröttnar jag på den och vill aldrig mer höra den. Då kanske jag hittar något annat, som det går likadant med. Fast ibland gräver jag fram det gamla igen.

Nu har det blivit så igen. I ungefär tre dagar har jag varit beroende av Queen - Bohemian Rhapsody och Portal - Still Alive (en låt från ett spel). Nu har jag tröttnat fullständigt på det. Istället grävde jag fram musik från gamla animéserier och började lyssna på det.

Intressant va?

Lost vs. Queen

Hittade denna videon på Youtube idag. Många Lost-nördar därute tycker säkert som jag  attden är underbar. Skaparen har lyckats få det att passa ihop så bra med text och bild. Det är nästan så man blir förvånad över hur lite visningar den har...


Update

Hej! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Jag har närmligen sommarlov nu som ni vet, vilket är riktigt skönt. Dagarna spenderas åt att cykla (ska ta en runda om dagen för att bättra på kondisen!), ta det lungt, tja... det vanliga, anatar jag.

Men för att ni ska få något att glo på slänger jag upp en bild på en blomma. Igår var vi i en slags park med en massa vackra blommor och träd. Blev många bra bilder mellan regnskurarna. :)


Måste få skryta lite ;)

Under denna veckan har jag fått reda på flera olika betyg. I många av ämnena var jag ganska säker på att jag skulle få VG, men till min stora glädje förvandlades många av dem till MVG. Speciellt förvånad blev jag om svenskan, där jag var säker på ett VG om jag hade tur. Det var tydligen min turdag. ;)
Om man då ska ställa upp det som ett diagram (om man nu känner för att vara lite proffesionell och mattematisk) skulle det se ut såhär:

MVG-betyg:
Textkommunikation A, Mediekunskap, Arbetsmiljö och Samhälle plus Svenska A.
VG-betyg:
Matte A och Medieproduktion.
G-betyg:
Historia A och Engelska A.
IG-betyg:
Inga. Pluggis som jag är.

Några roliga betyg som ni vill dela med er av? :)

Full helg

Som ni säkert märkt har jag varit stendöd på bloggfronten ett tag. Innan helgen får jag be om ursäkt, men över helgen har jag verkligen haft fullt upp! Det var knappt så man fick någon vila förrän på söndag kväll. Det har har gjort är både att fira min bror som tog studenten, plus att jag var på övernattning hos en i min ridgrupp. Alla sakerna var jättetrevliga och jag tog lite bilder som ni får se senare.

Då är man inne i sista skolveckan nu! Denna dagen slutar jag 12, imorgon halv 3 och på onsdag slutar jag klockan 15 (men då blir det antagligen bara en massa lekar). Och på torsdag ska jag fira att jag är fri!

Minsann!

Som ni antagligen inte vet jobbar vi i olika projekt på skolan. Detta projektet har nyligen nått sitt slut efter fyra veckor då min grupp haft temat mod. Efter en redovisning som jag trodde skulle sluta i kaos (men som faktiskt slutade väl), var det dags för betygssnack. När vi kom fram till de sidorna i tidningen som jag redigerat fick jag till min stora glädje se att hon var jättenöjd med det jag gjort. Och när hon rabblade upp poängen var allting i toppklass och mitt betyg för projektet blev MVG.

Otroligt nöjd. :)

RSS 2.0