Liten rapport

Denhär veckan var varit... annorlunda. De två första dagarna av veckan skulle vi bara bli klara med saker som vi låg efter med. Jag hade bara en grej, så det var lungt. På idrotten hade vi skridskor (som ingen visste om innan...) men jag har utvecklats. Innan har jag pinsamt nog åkt omkring med en kon, men i måndags hade jag ingen kon alls! *stolt* ;)
I går var det däremot en viktig dag. Det började med att vi skulle ha debatter. Jag har väl berättat om det? Folk var där med kameror och filmade och allt. Tur att ingen ska se det, för det gick dåligt. Jag sa bara en grej, och när "programledaren" försökte fråga mig något blev jag paralyserad. Tur att det inte grundar hela betyget...
Sedan var det matteprov, "turligt nog". Det kändes ganska bra i alla fall. Visserligen var hälften av frågorna "VG-poäng", men jag tyckte det kändes ganska bra på resten. Sedan får man bara hoppas att känslan stämmer med reultatet.
Idag ska vi bara jobba i Flash. Vi har gått igenom en del innan, och efter lunchen ska vi jobba själva. Får väl se hur det går!
Förresten, jag börjar fundera lite mer på designen nu. Funderar på att börja om från grunden med en ny stilmall, men får se hur det blir med det. För eller senare dyker det upp lite nya saker här i alla fall.

Lunchrast

Hello! Sitter här i skolan och tar det lungt. Har lunchrast nu, så då kan man ju passa på att blogga lite. ;) Inte för att jag är särskilt upptagen. Vi ska jobba med ett manus inför en debatt vi ska göra, men mitt är redan klart. Dom sa att man skulle hitta fler argument då, vilket jag redan gjort. Egentligen skulle man bara ha tre, men jag har fått ihop åtta. Så jag tycker jag förtjänar lite paus. När lektionen börjat får man plocka upp manuset med jämna mellanrum så läraren tror man jobbar, hehe. ;)
Ha en bra dag!

Ny bok till Twilight-fansen släpps

(Allt jag gjort försvann, så det blir kortfattat nu.)
Jag surfade omkring på internet och hittade en ny bok som skulle komma ut så småningom. Det kommer tydligen vara en slags faktabok om serien med teorier, fakta osv. Det enda jag är osäker på hur mycket nya saker det kommer stå där, med tanke på att Stephenie Meyer redan har svarat på en massa FAQ-frågor om de fyra böckerna på sin hemsida. Men om den kommer ska jag i alla fall bläddra i den. Låter intressant. ;)
Kommer finnas att köpa på bland annat Adlibris.

Silver och svart!

Var inte på ridningen igår (har ont i ryggen, men det är så gott som borta nu) och istället tog jag mig tid att måla om naglarna. Kände för att lägga ner lite arbete på det nu, så jag målade tånaglarna mörklila och händerna fick en silver, som jag velat ha ett tag. Senast jag hade den var... i somras, kanske? I alla fall. Jag dekorerade med en svart fyrklöver också, för att ge det lite mer "stil". Blev nöjd med de två första, sedan gick det utför. ;p Kanske inte syns så tydligt, men på lillfingret och ringfingret finns det en liten "svans" på klövern också. Förhoppningsvis ser man inte det för tydligt, så jag slipper tänka på det alltför mycket. ;)

Skola!

Hej på er! Har nyss haft matte. Finns det något värre man kan ha en måndagsmorgon? :p Tror inte det i alla fall. Nu börjar jag dessutom bli hungrig och vill springa och äta mat som jag itne ens tycker om (vad det nu var för något), men det dröjer ett par timmar tills jag får göra det. Hurra...   
Såhär lycklig är jag just nu. ;)

Gröna naglar

Sitter på lektion nu. Vi ska egentligen jobba med en lång text, som ska vara klar i slutet av veckan. Men jag känner mig helt slut i hjärnan, så jag tar en paus. ;)
Jag har ju berättat om nagelprylarna jag beställde. Slutligen dök det upp. Visserligen var det försenat, men jag satte igång så fort jag fick chansen. Jag måste säga att det var otroligt lätt och smidigt. Så länge man inte snålade med färgen var det till och med lättare än de andra grejjerna jag har gjort med mina naglar. 5/5 poäng, utan tvekan! (Sedan är det en annan sak att det var ganska dyrt och att det tog längre tid än det stod på hemsidan, men det låtsas vi inte om).
Ska nog måla om dom snart, det har börjat bli lite slitet. Och så har jag blivit sugen på något med silver i! Det var så längesedan jag använde den färgen... Jaja, här kommer bilden på det jag har nu.

RSS 2.0