Stylade naglar!

I måndags kom äntligen mitt efterlängtade paket med nagelprylar. Jag har berättat om tekniken innan, men jag återupprepar mig för den som missat. Man ska nämligen "stämpla" trycken på naglarna. Och det fungerade. Både lätt, snabbt och smidigt var det. Bilder kommer senare.
För övrigt händer det inget roligt. Jag är riktgt förkyld och borde nästan stanna hemma. Men vi ska ju bara se på film... Så jag stannar ett tag i alla fall. Sen får jag fundera på hur jag gör.
Förresten fick jag en idé! Förra året gjorde jag ju en slags "idol-rapport" efter varje fredag. Är det något som ni vill jag börjar med igen?

Sökandet gav resultat

När jag åkte bil kom jag plötsligt att tänka på en låt. Det är egentligen konstigt, för den låten hörde jag senast för ett par år sedan. Jag har inte alls tänkt på den sedan dess, men nu kände jag plötsligt att "jag måste lyssna på den!". Fast problemet var att jag varken kände till vad låten eller artisten hette. Nu har jag letat i en halvtimme och slutligen hittat den. Jag lyssnar på den ett par gånger nu, men sedan ska jag sova. Har en lång dag imorgon att se fram emot, plus ett matteprov klockan 8.15. Önska mig lycka till!Låten. Yey, nu när jag lagt den här kan jag lätt hitta den när jag är i skolan. ;) Och att det blev en Twilight-video är faktiskt ett rent sammanträffande.


Rosa naglar!

Som jag lovade skulle jag lägga upp en bild på mina naglar, som jag blev så stolt över. Här får ni se.    

Videoblogg!


RSS 2.0