Jag behöver tänka

Jag har nu bestämt mig för att tvinga på mig själv en paus med bloggandet. Detta av flera olika anledningar.
• När jag kommer tillbaka hoppas jag att intresset växt igen och att jag börjar blogga mer aktivt och med mer nöje.
• Oftast tar jag bara pauser utan att säga något. Jag tycker det är fel mot er och ibland får jag nästan skuldkänslor för att jag inte bloggat, men nu låter jag er veta om det.
• Jag måste tänka på hur jag ska göra med bloggen. Jag tycker det är dags att välja ett tema att blogga om. Personligen tycker jag inte det är så kul att läsa om främmande människor som bloggar om sina liv (bortsett från vissa undantag). Dock verkar några tycka att jag bloggar bra, så jag får fundera på hur jag gör. Personligen känner jag i alla fall att det måste bli någon skillnad. Designen ska jag dessutom se över och göra om när jag kommer tillbaka, men fram tills dess får jag fundera på vilken stil jag ska ha osv.
• I veckan ska jag få en ny kamera (när den kommer in till butiken). En Canon Canon PowerShot SX200 IS i röd färg, rättare sagt. Så från dess kommer jag bli upptagen med den, och har ni tur får ni se lite bilder.

Ja, där har ni lite anledningar. Hoppas ni kan acceptera dem, annars får ni väl stänga ner fönstret. Jag beräknar att vara tillbaka ungefär på fredag, men det kan bli längre. Vi ses!


Här har ni den. Visst är den snygg? ;)

Vad har hänt?

Jag har ju(ynka) fyra premuranter på blogglovin och ett tag försvann dem. Jag tänkte fråga ut er om vad ni vill läsa om, men nu såg jag att jag hade fyra stycken igen.
Men jag frågar er ändå. Jag tycker nämligen det känns som om intresset för denhär bloggen (både från er och mig själv) har minskat. Jag vet inte längre vad jag ska skriva om och att skriva om min vardag känns så... tråkigt. Det finns redan några tusentals bloggar om det. Jag vill göra något unikt. Samtidigt vore det bra för mig också om jag vet att både ni och jag kan vara intresserade av det som skrivs.

Så med andra ord: jag ska försöka hitta en bra inriktning att blogga om. Har ni förslag/idéer/tips?

Kort skola

Idag var det en väldigt kort skoldag, till min stora glädje. Jag var hemma redan vid ett-tiden och hade hela huset för mig själv. Gött. ;)

Snart ska jag iväg till stallet i alla fall. Verkligen skönt att kunna vara ute med pållarna nu när solen börjat titta fram och det börjar bli sommar. Vi ses! :)

Maria Stuart

Halv sju ikväll ska jag på teater med klassen. Vi ska se Maria Stuart, som ska utspelas någon gång under... nån gång. ;)
Min mamma har redan sett den och tyckte den var seg, så mina förväntningar är låga. Det är väl bara att försöka överleva den.


Lite sent, men här kommer en "lov-rapport"

Idag var Påsklovet slut och det var bara att ge sig tillbaka till skolan. Jag måste erkänna att det faktiskt var ganska trevligt, i alla fall att återse kompisarna. Men att lektionerna inte var så roliga är en helt annan dak. ;)

Vad har jag då gjort på lovet för att slösa bort tiden? Mest har det blivit datorn. En dag var jag ute med min mamma och cyklade. Det är verkligen vackra miljöer vi har här! Tyvärr glömde jag ta en bild, annars hade ni fått se.
Annars blev det enda "vettiga" som blev av ett LAN. "Vad är då det?"  tänker ni säkert. Jo, det är när man samlas ett gäng och kopplar samman alla datorer till ett nätverk. Enligt Wikipedia är dem vanligaste sakerna att göra att dela filer med varandra eller att spela. Vi gjorde bara det andra alternativet - hela natten! Ett tag mådde jag inte så bra och var nära att ge upp, men hopplös som jag är stannade jag uppe ändå. ;) Men när klockan var åtta på morgonen och vi skulle byta spel till ett som jag itne hade installerat gav jag upp och gick och lade mig.

Så det är ungefär vad som har hänt. Några frågor? Fråga på!

Edit: Hade planerat ett tag nu vad jag skulle skriva om och funderat på bussen och annat vad jag skulle ta med. Dum som jag är glömde jag bort och skriva när Lizzie bjöd hem mig på Påskafton. Vi åt god mat (grillad kyckling för mig, hon som är vegeterian tog en bit lax, sedan åt båda potatissallad till), kollade på film och senare också Robinson. Filmen minns jag inte vad den hette, men det var en kille med saxhänder. Han hette i alla fall Edward, vilket påminde mig om Twilight. ;) Förlåt så mycket för att jag glömde skriva det Lizzie! <3

Breaking Dawn är slut!

Japp, ni läste rätt.  Jag har slutligen läst ut den där boken. Recension kommer senare.


Test: Hur bra känner du mig?

(Testet öppnas i ett nytt fönster).
   
 
Känner du mig!? Oo
1) Vi börjar lätt... När var jag senast inne i Hundparken? (Norska)
 Du har inte varit inne där på evigheter!
 Du är där just nu.
 Tidigare idag
 WTF!? Oo
 

Blue October - Dirt Room

Denna låten har fastnat på min hjärna nu. Att texten är så dramatiskt vacker gör ju inte låten svårare att få bort från hjärnan heller.

 
Lyrics | Blue October lyrics - Dirt Room lyrics

Tävling - vinn en design till bloggen!twerds.blogg.se kan man gå in och tävla om en Twilightinspirerad design till bloggen. Något som jag självklart tänker göra, så därför är detta inlägget tillägnat tävlingen. ;)

Varför ska jag då vinna? Jo, helt enkelt är jag en Twilight-nörd (snart har jag läst ut Breaking Dawn på engelska!). Och hon gör designer på ett litet annat sätt än mig. Det skulle vara kul att vinna en design, särskilt som jag känner att det är dags med en ny design här. Så... ja, det är därför.

Jag skulle vilja vinna design nummer två.

Nabaztag rabbit

Har fått syn på en liten bedårande sak på internet, nämligen en Nabaztag rabbit. Det är en liten kanin som man kan koppla till datorn och ge den olika kommandon: såsom vädret, spela musik, spela in ljud, prata, läsa E-post och mycket, mycket mer! Tyvärr är det billigaste jag hittar för 1,400 kronor i Sverige, annars skulle jag nog köpt en. ;) Längesedan jag såg en sådan söt sak. ♥

Igår hjälpte jag till

Igår hade klubben sin egna tävling och jag var där på eftermiddagen/kvällen för att hjälpa till. Finns inte så mycket att säga, bara att jag vände siffror och snackade och tog det lungt. Men ändå blev man helt slut efter dagen och slutligen skulle vi åka hem. Lagom att komma hem när Robinson var slut, så vi slog igång det fårn hemsidan och såg det direkt efteråt istället. ;)
Men sedan var jag helt slut och gick och lade mig (det är därför jag inte bloggade om det igår). Trots det kände jag mig konstigt nog tillräckligt pigg för att läsa, så jag läste ett halvt kapitel innan jag tillslut somnade.

Vad har hänt idag då?

Idag har jag absolut inte gjort någonting vettigt. När jag vaknade gick jag och åt frukost och tog det lungt framför teven ett tag. Sedan flytte jag plats till datorn och började spela Sims. Sedan har det inte blivit mer gjort -  om man bortser från att jag inte åt vid datorn och såg Talang klockan åtta.
Nu ska jag i alla fall försöka få mig en liten blund i ögonen. Imorgon har (badminton)klubben jag är med i sin egen tävling och jag kan tyvärr inte vara med eftersom jag är sjuk. Men jag ska ändå försöka ta mog dit och hjälpa till. Man kan ju alltid vända siffor?

Ledig i elva dagar

Idag började mitt påsklov. Det är nämligen så att min skola har studiedag imorgon, dagen innan påsklovet börjar. Sedan är ju lovet tio dagar långt, och med den lilla extradagen som min skola har blir det sammanlagt elva dagar för min del.

Jag har inte planerat in särskilt mycket. Jag och min mamma ska ut på stan imorgon och en dag kommer jag säkert åka in med mina kompisar, annars har jag ingenting bestämt. Det blir bara jag och datorn...

Jag har varit död

Okej, inte bokstavligt talat. Då hade jag ju aldrig kunnat skriva dethär inlägget. Däremot har jag varit väldigt död med bloggen. Ända sedan i fredags eftermiddag har jag varit med om både det ena och det andra som tagit tid från mig. Men här kommer en liten lägesrapport där ni får veta vad jag har hittat på:
• Varit sjuk. När jag kom hem i fredags efter träningen var jag alldeles slut och somnade till och med till finalen av Let's Dance. På lördagen var jag också ganska seg, men det blev bättre då i alla fall. Jag är fortfarande väldigt förkyld, men jag måste inte ligga och vila hela dagarna i alla fall.
• Fått mina beställda Twilight-prylar. Bilder på det kommer senare.
• Insett att det finns nya avsnitt av KnappNytt.
• Blivit beroende av The Sims på nytt.
• Hoppat över ridningen en gång eftersom jag inte mår 100% bra.
• Gått och snytit mig minst femton gånger varje dag. Skulle jag gissa är det ungefär en gång i timmen det blir av.
• Upptäckt att det finns massor av gigantiska bilder på Twilight. (sök bara på "extra stora bilder").
• Läst ifatt de blogginläggen jag missat i de bloggarna jag bevakar. Den lilla räknaren som finns på bloggkoll visade att jag hade 100+ inlägg. Det tog ungefär en hel kväll att läsa det.
• Hunnit få dåligt samvete över att jag inte bloggat på länge.
• Disskuterat med någon vad som är mest värt pengarna: en tågresa eller en muffinsformad kudde.
• Fixat en bild jag ska skriva ut till mitt block som jag använder i skolan.
• Skrivit några saker till skolans nättidning.
• Gjort denhär listan.


RSS 2.0